Добре дошли в нашия магазин!

ПЕТКОВ 5 ЕООД-Варна

ПЕТКОВ  5  ЕООД-Варна
Изобретения и ноу-хау. Изобретателите се делят на 2 групи. Едните изобретяват всичко друго, но не и перпетум мобиле. Другите изобретяват само перпетум мобиле.

8 продуктa открити от ПЕТКОВ 5 ЕООД-Варна

Табличен вид

Продукти

Българско буренце - супер буренце

            

( ENGLICH )   ( DEUTSCH )  ( РУССКИЙ )  ( ROMANA )   中国语文 CHINESE )       

                 

         Българско буренце е логическа игра за деца от 7 до 77 г.Състои се от16 сектора  в 8 цвята и корпус от 2 въртящи се половини , с фиксация на 180° . Секторите могат да се завъртат на 360º в горната и долна половини на корпуса. Монтажът на секторите винаги започва с цветовете от националното знаме на България - бяло,зелено и червено.Препоръчваме Ви преди пазаруване да кликнете на "Магазини в България " и да отворите "Отстъпки за количество", след като кликнете на картинката. Броят 1;2;3;4 и 5 са единични , докато 6;12;24;36;48 и 60 са броя в кашон и трябва да са точни!                                                             Изобретено и произведено в България .   Изберете българското!!!

Цена: 9.00лв.
Брой:

Супер капачки НИКИ- 30 бр/пакет

          Супер капачките НИКИ се произвеждат от висококачественна термо-мослоустойчива пластмаса и са предназначени за стерилизация на хранителни продукти ( включително месо ) в буркани "Омния" до 121 ºС. Затварят се ръчно, след предварително затопляне на капачките в гореща вода. Поставянето на стоманената скоба е задължително. Капачките държат изключително здраво и отварянето им става само със специална отварачка.Уплътнението е сменяемо. Първата партида е произведена през 1990 гд. и след 20 годишна употреба е напълно функционално годна. За подробности кликнете на картинката.       Изобретено и произведено в България.  Изберете българското !!! 

       

                   

                          Н О В О !!!  П Р О М О Ц И Я !!!!!

ВЕЧЕ ПРОИЗВЕЖДАМЕ СЕРИЙНО БУРКАН ЗА 1кг МЕД !!!

Цена: 4.50лв.
Брой:

Отварачка специална

Цена: 2.50лв.
Брой:

Скоби стоманени-30 бр/пакет

Цена: 1.00лв.
Брой:

Уплътнения резервни- 20 бр/пакет

Цена: 0.70лв.
Брой:

Буркани за Мед -0.5кг ( 370 mll )Пластмасови,винтови.

      Буркан, винтов ф82 мм , пластмасов, прозрачен, с повишена якост на стените, вместимост 0.500 кг пчелен мед.Цената е за комплект буркан с капачка .                                                    За подробности кликнете на картинката

                    Н О В О !!! 

ВЕЧЕ ПРОИЗВЕЖДАМЕ СЕРИЙНО БУРКАН ЗА 1кг МЕД !!!

 

 

                                                                      

                                                                                

Цена: 0.25лв.
Брой:

Капачки винтови - 82 мм - 100 бр/пакет

  Капачки , винтови, пластмасови, цветни -  82мм. за разфасоване на пчелен мед в буркани, стъклени и специални, пласмасови, прозрачни.Изпълнени в 4 цвята -  жълто,зелено, червено, и медно.Без уплътнение. Разфасовки - 100бр. от един цвят в пакет ; макс. 1000бр в чувал. На 1000бр.-5%отстъпка.Доставка с поща и СПИДИ с наложен платеж ( плащате в момента на доставка) .Транспорт в рамките на 2дни. Можете да поръчате и директно на телефони 0878-48-11-08 . 

                     За подробности кликнете на картинката или тук    

                     Н О В О !!!  

ВЕЧЕ ПРОИЗВЕЖДАМЕ СЕРИЙНО БУРКАН ЗА 1кг МЕД !!!

Цена: 8.00лв.
Брой:

Буркани за Мед -1кг ( 750 mll ).Пластмасови,винтови.

                        НОВО ! НОВО ! НОВО ! НОВО ! НОВО !

               ЦЕНАТА  Е  ЗА КОМПЛЕКТ  БУРКАН С  КАПАЧКА !!!                          

               Уважаеми пчелари,

       Фирма  ПЕТКОВ 5 ЕООД вече произвежда, за пръв път в България, специален пластмасов,винтов буркан , с вместимост точно 1кг пчелен мед и пълен обем от 750мл.  Съгласно утвърдената традиция , капачките и за тези буркани са в познатите Ви ярки цветове - жълт, червен, зелен металик и бронзов металик. Бурканите са поставени един в друг и са опаковани по 220 броя в кашон.Капачките им са опаковани по 50 броя в торбичка и са поставени в кашона. Можете да поръчате и по-малко количество буркани,както и произволна комбинация от  предлаганите цветове.Малките количства се опаковат в чувалче.Доставката се извършва с поща или СПИДИ ,с наложен платеж( плащате в момента на доставка).За  транспорт са необходими обикновено1- 2 дни.Можете да поръчате и директно на телефон  0878-48-11-08  . 

             ОСИГУРЕНА СКЛАДОВА НАЛИЧНОСТ

         ЦЕНАТА  Е  ЗА КОМПЛЕКТ  БУРКАН С  КАПАЧКА !!!

За бързо приключване на поръчката без регистрация използвайте  " ПОРЪЧКА ОТ ГОСТ "

За подробности кликнете на картинката.

 

 


 

Цена: 0.40лв.
Брой:
Предишна1Следваща Страница 1 от 1